VESTI

Najnovije vesti sa naših terena

Novogodišnja proslava Teniskog kluba Đukić

25. decembra 2017

Prošlog vikenda okupili smo naše male i velike igrače i zajedno sa njihovim roditeljima proslavili uspehe koje su ostvarili u 2017. godini. 

Najmlađima je Deda Mraz podelio poklone nakon zajedničke partije tenisa, a kada su ga ispratili na Severni pol, počelo je spremanje za modnu reviju na kojoj su učestvovali kao modeli modne kuće Forma VS. Aktivnosti na terenu za najmlađe zatvorio je talentovani teniski fristajler Stefan Bojić iz Novog Sada, sa kojim su se zabavljali vežbajući njegove trikove.

Najvredniji igrači kluba, Tamara Malešević, Anđelija Marković, Petar Teodorović, Romeo Hadžimehmedović, Marko Topo, i Kristijan Marković dobili su vredne nagrade zahvaljujući sponzorima kluba: St Nicolas SchoolLegendWW, Forma VS, BEBA KIDSOmnia natura, dok su Miroslav Cvjetan, David Obradović, Marko Vujić, Stefan Suvajac , Strahinja Pjeranović kao i Marko Topo bili pohvaljeni za osvojeno drugo mesto na Ekipnom prvenstvu Srbije 2017. do 18 godina. 

Teniserima kluba nagrade je uručio naš poznati privrednik i prijatelj kluba Milan Knežević.

KLJUČNE REČI:

POSLEDNJE VESTI

Petru Teodoroviću treća titula u singlu na ETA turnirima u 2018. godini!

Petar Teodorović osvojio je ETA U16 turnir 2 kategorije, Agres Cup u Rumuniji, pobedivši Filipa Mandovića rezultatom 6:2, 6:3.  Petar i Filip zajedno su odneli titulu u dublu, pobedivši Bugarina Vladimira Popova i Rumuna Georga Klaudiua Šinteu rezultatom 6-1 6-1. Petru […]

više...

Petar Teodorović – Povratak u TOP 50 u Evropi!

Sport Palace Cup – Međunarodni turnir za mladiće i devojke do 16 godina  (3. kategorije), održan je od 30. juna do 7. jula 2018. godine u bugarskom gradu Slivenu, u okviru Tennis Europe Junior Toura. Petar Teodorović osvojio je titulu […]

više...

Anđelija nastavlja sa odličnim rezultatima!

Na Letnjem prvenstvu Srbije do 12 godina ( turnir A kategorije), održanom u organizaciji Teniskog saveza Srbije, naša Anđelija Marković osvojila je treće mesto u singlu i zajedno sa Dunjom Marić prvo mesto u dublu!  Sve čestitke Anđeliji!

više...