SPORTSKA MASAŽA

Intezitet i učestalost sesija masaže se određuje i preporučuje individualno, na osnovu konkretnog problema i cilja masaže.

 

Sportska masaža povećava izdržljivost i poboljšava kondiciju sportista. Deli se na: 

  • pripremu koja se primenjuje pre treninga ili utakmice u cilju poboljšanja metabolizma mišića, prevencije sportskih povreda i smanjenja mogućnosti ponovnog povređivanja
  • relaksirajuću koja se primenjuje posle treninga ili utakmice u cilju resorbovanja produkta metabolizma iz mišića (npr. mlečne kiseline)

60 minuta2500 dinara
45 minuta 2000 dinara

Antistres masaža je kombinacija terapeutske masaže leđa i relaks masaže nogu. Masaža leđa ima terapeutski efekat u smislu uklanjanja hroničnog bola i relaksacije. Relaks masaža nogu dodatno relaksira telo nakon terapeutske masaže leđa. Pogodna je za eliminaciju stresa, podsticanje psihičkog opuštanja, opuštanje mišićnog tkiva, ubrzavanje cirkulacije, smanjenje glavobolje, razbijanje čvorića koji su nastali od produkta metabolizma (mlečne kiseline), za podsticanje boljeg disanja, brži oporavak posle sportskog treninga ili utakmice. Omogućava brži oporavak posle sportskih povreda, kao i postoperativni oporavak. Takođe je pogodna za regulisanje telesne težine. 

60 minuta2800 dinara
45 minuta2400 dinara

Relax masaža se primenjuje sa ciljem odmora i opuštanja i deluje sedativno. U toku masaže je dodir terapeuta nežan i umeren. Poboljšava cirkulaciju, obim pokreta, oslobađa od niskog stepena bola, i opušta telo i um oslobađajući od stresa. Deluje na kožu i potkožno tkivo, na mišiće, krvotok, limfotok, zglobove i na nervni sistem. 

60 minuta2600 dinara
45 minuta2200 dinara

Terapeutska masaža leđa je kombinacija lekovite masaže i masaže za relaksaciju. Deluje na kožu i potkožno tkivo, poboljšava krvotok i limfotok, deluje na zglobove, mišiće i nervni sistem. Primenjuje se ne samo za opuštanje celog tela, već i kao pomoć u podizanju energije, bržem oporavku od povreda ili oboljenja, i podizanju nivoa opšteg zdravstvenog stanja. 

30 minuta2000 dinara

Parcijalna masaža se primenjuje kod određene regije tela koja treba da se tretira- ruke, noge, leđa, određeni zglob.

30 minuta2000 dinara

Refleksologija stopala. Na stopalu se nalazi 7000 nervnih završetaka i refleksološke tačke naših organa i energetskih centara. Stimulacijom tačaka na stopalima stimulišu se nervni završeci koji šalju lekovite informacije preko neuroloških puteva za sve delove tela. Masaža stopala je jako povezana sa akupresurom i kombinacija ove dve značajne tehnike dovodi do balansa životne energije.Refleksologija stopala i akupresura su kompatibilni i čine efikasnu holističku terapiju koja daje odlične rezultate. Masažom i akupresurom tačaka na stopalu možemo odblokiramo energetske limfne puteve, izbacimo nagomilanu tečnost u organizmu, otklonimo stres i anksioznost, stimulišemo unutrašnje organe i uklonimo bolove kada je nemoguća masaža bolnih mesta. 

45 minuta2500 dinara

Istezanje. Da biste razvili gipkost tela, potrebno je raditi vežbe istezanja. Fleksibilnost (gipkost) pozitivno utiče na mišiće i zglobove i doprinosi prevenciji povreda, pomaže smanjenje upale mišića i poboljšava efikasnost u svim fizičkim aktivnostima. 

20 minuta1200 dinara
30 minuta1600 dinara
40 minuta2000 dinara

Prednosti istezanja: Uspešno zagrevanje i opuštanje mišića u toku treninga; poboljšanje fleksibilnosti, mišićne snage i izdržljivosti; smanjenje upale, nelagodnosti i bola u mišićima; povećanje obima pokreta; bolja pokretljivost mišića i zglobova; sprečavanje nastanka tegoba u donjem delu leđa i karlice; pravilno držanje tela; lakoća kretanja 

Termin za masažu potrebno je zakazati najkasnije dan unapred, putem telefona 061/ 1724-575,  011/3187-690

Poslednje vesti

Petru Teodoroviću treća titula u singlu na ETA turnirima u 2018. godini!

Petar Teodorović osvojio je ETA U16 turnir 2 kategorije, Agres Cup u Rumuniji, pobedivši Filipa Mandovića rezultatom 6:2, 6:3.  Petar i Filip zajedno su odneli titulu u dublu, pobedivši Bugarina Vladimira Popova i Rumuna Georga Klaudiua Šinteu rezultatom 6-1 6-1. Petru […]

više...

Petar Teodorović – Povratak u TOP 50 u Evropi!

Sport Palace Cup – Međunarodni turnir za mladiće i devojke do 16 godina  (3. kategorije), održan je od 30. juna do 7. jula 2018. godine u bugarskom gradu Slivenu, u okviru Tennis Europe Junior Toura. Petar Teodorović osvojio je titulu […]

više...

Anđelija nastavlja sa odličnim rezultatima!

Na Letnjem prvenstvu Srbije do 12 godina ( turnir A kategorije), održanom u organizaciji Teniskog saveza Srbije, naša Anđelija Marković osvojila je treće mesto u singlu i zajedno sa Dunjom Marić prvo mesto u dublu!  Sve čestitke Anđeliji!

više...